11:00

IK Oden P06 Blå

Referat: Västerås IK P06:1 Gul - IK Oden P06 Blå

Premiär för höstserien i grupp 6 och Oden IK stod för motståndet på Rocklunda. Vi var ganska osäkra på motståndet och var vi själva stod efter en hel sommars ledighet. Matchspelet på träningen i torsdag såg dock mycket lovande ut…

Vi tog snabbt kommandot i matchen genom bra kommunikation, rörelse och varierat passningsspel. Ett snabbt ledningsmål gav extra självförtroende och även om målen inte trillade dit så var vi aldrig hotade i matchen. Vi hade bra kontroll på alla lagdelar från målvakt och backlinje till forwards. Trots en skada i 1:a halvlek som gjorde att vi gick ner på två avbytare orkade killarna hålla rörelsen uppe vilket tröttade ut Oden mer än oss själva. 2-0 i halvlek och en härlig positiv anda i laget.
I andra halvlek fortsatte vi att skapa ännu mer framåt och gjorde det mesta rätt utom i sista läget där bollen inte riktigt studsade vår väg. Slutresultatet 4-0 var klart i underkant vilket lovar gott för fortsättningen av hösten. Mycket bra match killar, idag förtjänade alla lördagsgodiset!